Lakás klíma, hőszivattyú, ipari hűtőberendezés, szellőző-, légkezelő berendezés telepítése, javítása

Vas, Zala, Veszprém, Győr-Moson-Sopron megye területén

  Klímatechnika

  Gazdaságosabb működés, csendesebb üzemelés és egyenletesebb hőmérséklet – ezek az inverteres klímaberendezés előnyei. A készülék önmagát szabályozza működés közben, és mindig csak annyi energiát vesz fel, amennyi teljesítményre éppen szüksége van.

  Fontos szempont a gazdaságosság, aminek mértékét a hatásfok jelzi. Ez azt mutatja meg, hogy egy egység elektromos áram segítségével hány egység hűtési teljesítményt kapunk – minél nagyobb ez aza érték, annál olcsóbb az üzemeltetés. Az úgynevezett inverteres klímaberendezések üzemeltetése a legolcsóbb – akár 40-50 %-kal kevesebb energiát igényelnek, mint más típusok-, ráadásul egyenletesebb hőmérsékletet is biztosítanak.

  Szempont lehet klímaválasztáskor az is, milyen szűrőkkel rendelkezik egy-egy készülék. Ez különösen fontos lehet az allergiásoknak, akiknek a nyári időszakban fontos, hogy a lehető legkevesebb pollen kerüljön be a lakásba. Az alapvető szűrő filtereken kívül léteznek különböző füst- és szagszűrőkkel, plazmaszűrővel felszerelt klímák is

   

  HŐSZIVATTYÚ

  A rendszer a külső levegőből nyert hőt használja a fűtési rendszer, valamint a használati melegvíz felfűtéséhez. A hőszivattyús rendszer egy kültéri és egy beltéri egységből áll, amelyekhez használati melegvíztároló köthető, de léteznek használati melegvíz tárolóval egybeépített berendezések is. Ezzel a kialakítással vizes rendszerű fűtési hálózatokat üzemeltethetünk, pl. padlófűtés, mennyezetfűtés- és hűtés, fan-coil, stb. A rendszer 25-50 Celsius fokos hőmérséklet- tartományban melegíti fel a vizet, ami tökéletesen megfelel a lakóépületek alacsony hőmérsékletű fűtésrendszereihez. Hűtéshez a reverzibilis hidraulikus modul 7-10 Celsius fokos vizet vezet át a fan-coil egységeken. Mennyezeti hűtés esetén 16-17 fokos víz kering a csövekben.

   

  A jó ár-értékarányt szem előtt tartva minőségi, elérhető árú "klímákat", hőszivattyúkat kínálunk.
  Elsősorban Gree, Cascade, Fisher, Fujitsu, Midea, MDV, LG, Daikin, Toshiba klímákat forgalmazunk 3-10 év teljeskörű garanciával.
  Ezekkel a megbízható inverteres készülékekkel nem csak hűteni, hanem fűteni is nagyon gazdaságos!
  Más márkával kapcsolatban érdeklődjön!

  Egyes klímaberendezések akciós áron!

  Kérje egyedi árajánlatunkat!

  Letölthető klíma adatlapok:

  GREE inverteres split klíma

   

  Gree-amber-gray-inverteres-klima-adatlap.pdf

  Gree-amber-royal-inverteres-klima-adatlap.pdf

  Gree-dark-x-inverteres-klima-adatlap.pdf

  Gree-g_tech-inverteres-klima-adatlap.pdf

  Gree-lomo-plus-inverteres-klima-adatlap.pdf

  Gree-Pulse-inverteres-klima-adatlap.pdf

  Gree-u-crown-inverteres-klima-adatlap.pdf

  Daikin split klímafisher split klímafujitsu split klímagree split klímalg split klímamdv split klímamidea split klímatoshiba split klímacascade split klíma

  Kapcsolatfelvétel

  Kérjen ajánlatot tőlünk!

  Vasi klíma, hűtő Kapcsolat

  Klímaszerelés, hűtéstechnika, szellőzés, légtechnika

  Vasi Hűtés és Klímatechnikai Kft. - Szombathely

  Szombathely, Csók István utca 22.
  +36 30 682 5448 +36 30 455 9079 info@vasihutestechnika.hu Adatkezelési tájékoztató